23 december 2021

Uitbreiding bestuur noodzakelijk: Neem jij de uitdaging aan?

Het bestuur is nog steeds op zoek naar aanvulling!

De VHVL staat voor een boeiende periode in haar ontwikkeling. De erkenning tot verbijzondering is inmiddels een feit. De verschillende registers worden momenteel ingericht. In september is de masteropleiding HVL-fysiotherapie van start gegaan. En er wordt gesproken met zorgverzekeraars over selectieve inkoop. Er verandert op dit moment dus veel.

Leggen we dit naast de inhoudelijke kant van het HVL-vakgebied, dan liggen er mooie uitdagingen om als bestuurlijk team aan te werken. Wil jij er deel van uitmaken? Je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van dit mooie vakgebied, de plek van de HVL-specialisatie binnen de fysiotherapie en binnen de totale zorg? Dan zijn we naar jou op zoek!

Als groeiende BI zijn we op zoek naar 3 nieuwe, enthousiaste bestuursleden.

Momenteel zoeken we een penningmeester, een bestuurslid gericht op kwaliteit van de HVL-fysiotherapeut (o.a. onderwijs en scholing) en een bestuurslid op het gebied van de kwaliteit van het vakgebied HVL-fysiotherapie. Je krijgt een goede vacatievergoeding voor de uren die je erin steekt en je krijgt gelegenheid om jezelf te ontwikkelen naast je beroepsinhoudelijke kennis.

Voor meer informatie kun je terecht bij de huidige bestuursleden, Erik Hulzebos, Ellen Toet en Gerard van der Wees. Zij zijn bereikbaar via ons secretariaat, info@vhvl.nl.