carvasz-2022.jpg
18 november 2022

CarVasZ 2022

Op 18 november 2022 vindt CarVasZ 2022 plaats in Ede. Het thema is: “Hart voor de zorg, zorg voor het Hart“

Een toepasselijke titel, zeker gezien alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd. De Covid-19 pandemie heeft de maatschappij laten zien wat wij als zorgmedewerkers allemaal al lang wisten; we moeten goed zorgen voor ons zorgsysteem en voor alle mensen die daarin werkzaam zijn.

Sander de Hosson zal de dag openen met een voordracht over zijn visie op palliatieve zorg. Daarna nemen verschillende sprekers ons mee in de laatste ontwikkelingen. Dit zal gebeuren aan de hand van casuïstiek, interactie of kennisoverdracht. Zo is er een sessie die gaat over hartinfarct zorg in tijden van Covid-19, maar ook een sessie die ingaat op aorta afwijkingen in de dagelijkse praktijk. De congrescommissie heeft het voor elkaar gekregen om boeiende sprekers aan te trekken met een divers aanbod van onderwerpen, waardoor alle velden binnen de cardiovasculaire zorg vertegenwoordigd zijn.

Meer lezen en aanmelden