01 mei 2023

Verhuizing deel- en aantekeningenregisters VHVL gereed!

Tot voor kort kon je je registreren in het in het zogenaamde ‘tijdelijke’ longregister. Deze registratie komt te vervallen.

Dit was namelijk een tijdelijke oplossing, totdat het Individueel Register KRF NL was overgezet van MijnKNGF naar een nieuw systeem: PE-online. Deze ‘verhuizing’ is klaar.

Registreer je daarom vanaf nu in het deel- en de aantekeningenregisters van de VHVL (Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longfysiotherapie). Hier vind je meer uitleg over de registers in KRF NL en te behalen punten.  

Aan deze inschrijving zijn eisen en kosten verbonden. Welke eisen dit zijn, vind je terug in het beleidsdocument (zie rechterzijde). De kosten bedragen € 60,00 per jaar.

De minimale scholingseisen (zie rechterzijde) voor toetreding zijn gelijk aan de eisen voor toetreding tot het aantekeningenregister Long van de VHVL. De scholing moet afgerond zijn na 1 januari 2011.

Hoe regel je de registratie?

  1. Zoals je misschien al hebt gelezen in de mail die we je 11 april jl. hebben gestuurd: Om te kunnen inloggen in PE-online, moet je eerst je account activeren. Als je dat nog niet hebt gedaan, is dat stap 1. Klik op de link in die mail en volg het stappenplan.
  2. Daarna log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Ga naar het tabblad Mijn Dossier en klik op ‘periode inzien’ bij je lopende registratieperiode.
  4. Ga helemaal naar beneden en klik onderaan de pagina op ‘Aanvraag deel/aantekeningenregister’ en dien je aanvraag in.

Een handleiding en uitlegvideo’s over PE-online vind je op onze site.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Onze medewerkers van de registeradministratie helpen je graag verder.

Zij zijn bereikbaar via [email protected]. Doordat we elk dossier persoonlijk behandelen, kan het wat langer duren voordat je antwoord krijgt.