register.png
24 oktober 2023

Registers HVL-fysiotherapie - Herhaling

Heeft u zich al ingeschreven voor de nieuwe registers voor de HVL-fysiotherapie?

Sinds mei van dit jaar kunt u zich inschrijven voor deze registers. Mogelijk heeft u dat al gedaan? Heel fijn. Mogelijk is het aan de aandacht ontsnapt? Dan is het nu vast een goed moment om in te schrijven. Ook als u voorheen in Defysiotherapeut.com stond in het longregister vragen we u toch om nu in de HVL-registers van KRF NL/Kwaliteitshuis Fysiotherapie in te schrijven.

Deze registers zijn gekoppeld aan Vektis en het maakt daarmee zichtbaar waar H, V of L fysiotherapeuten werkzaam zijn. Interessant voor verwijzers en verzekeraars.

Ook om in aanmerking te komen voor selectieve inkoop is het nodig om ingeschreven te staan in deze registers. Enkele verzekeraars erkennen deze registers vanuit de VHVL al en met anderen zijn in gesprek om ook met hen afspraken te maken. Aanmelden kan via deze link

Met regelmaat krijgt de VHVL vragen over de eisen om aan te melden. Deze eisen vindt u in op deze webpagina. Het komt er op neer, dat er scholing gevolgd dient te zijn voor het betreffende domein. En er kan voor zowel een deelregister op masterniveau worden ingeschreven als op aantekeningenniveau voor of Hart, of Vaat, of Long. Of combinaties.

Als het vragen oproept, dan kunt u via de registeradministratie uw vragen stellen. Komt u er niet uit, dan kan ook de VHVL informatie geven via [email protected]