29 januari 2024

Welkom bij de Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longfysiotherapie (VHVL)

Heb je als fysiotherapeut interesse in het onderzoeken en behandelen van cliënten met hart-, vaat- en/of longaandoeningen (HVL-aandoeningen)?

Jij wordt toch ook lid! 

Dan zit je goed bij de VHVL, dé erkende vereniging voor fysiotherapeuten die werkzaam zijn of zich verder willen ontwikkelen in en interesse hebben voor het domein van de HVL-fysiotherapie. Wil je geïnformeerd worden over nieuwe ontwikkelingen, zoals richtlijnen, zorgstandaarden, recent gepubliceerde artikelen, etc., dan komen we graag met je in contact. Word daarom lid van de VHVL. Dit levert je korting op tijdens symposia en je krijgt met regelmaat inzage in de laatste ontwikkelingen op het gebied van HVL-aandoeningen.

Doel van de vereniging

De VHVL is dé erkende vereniging voor alle gespecialiseerde fysiotherapeuten die werkzaam zijn in en interesse hebben voor het domein van de HVL-fysiotherapie.

De VHVL staat voor hoogwaardige kwalitatieve HVL-fysiotherapeutische zorg, gebaseerd op de principes van evidence based practice.

  • Kwaliteit van fysiotherapeutische zorg aan cliënten met HVL-aandoeningen bevorderen en bewaken.
  • De wetenschap en opleiding op het gebied van hart, vaat en long te bevorderen.
  • De belangen van fysiotherapeuten die HVL-aandoeningen behandelen behartigen.
  • De VHVL stimuleert en ondersteunt haar leden om de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg aan HVL-cliënten op hoog niveau te houden.